Kirjotan nyt vaan eilisen ja toissapäivän ridauksista, mutta saan nyt pitkästä aikaa kuvia siitä, kun ridaan Helmillä koulua.

 

Taavilla menin pelkästään toissapäivänä kouluvalmennuksessa. Mentiin alkuun kaikki askellajit läpi ja tää meni aika hyvin, tosin Taavi oli pikkusen hidas. Sit mentiin väistöjä, jotka menin hyvin, vaikka yleensä ne on Taaville hankalia. Loppuravit meni oikein hyvin. Eilen se oli estetunnilla, mutta en vaan enny sillä ite.

Helmillä menin sekä toissapäivänä että eilen. Toissapäivänen valmennus meni hyvin. Alkuun mentiin taas askellajit läpi ja Helmikin oli vähän hidas, mutta alko sit mennä oikein hyvin. Sit mentiin avoja, joissa Helmi tuli alkuun sisäpohjetta vasten, mutta aika nopeesti avotkin alko sujua. Loppuravit meni tosi hyvin.  Eilen menin Helmillä muuten saman, ainoo vaan että avojen tilalla tein normaalia isompia asetuksia pitkillä sivuilla niin, että toisella sivulla asetin sisään ja toisella ulos. Helmi oli vähän liian nopee, mutta muuten hyvä. Helmillä oli lisäks eilen raspaus. Piikkejä oli jonkun verran, mutta kaikki oli muuten hyvin.

 

Elina%20helmi%20ravi%203.jpgElina%20helmi%20ravi%202.jpgElina%20helmi%20ravi.jpg

ELina%20helmi.jpg

ELina%20helmi%20laukka2.jpgELina%20helmi%20laukka.jpg