Menin Tiistaina taluttelemaan Bellua. Alkuun harjasin sen huolellisesti. Taluttelin sitä pitkään käynnissä ja sitten aloin tehdä pysähdyksiä. Sitten jouduin siirtymään maneesista kentälle kun tuntilaiset tuli. Kentällä ravautin Bellua. Siinä se oli vauhdikas.

Olin Sepon valmennuksessa Donitsilla keskiviikkona. Alkuun ravissa se oli liian hidas mutta sain sen kulmiin paremmin kuin ennen. Kun aloitimme laukan, Donitsi oli hidas eikä kuunnellut sisäpohjetta joten menin paljon ympyroitä. Sitten nostimme uudestaan laukan, jolloin Seppo pyysi minua jäämään ympyrälle. Se meni paremmin. Toiseen suuntaan sisäpohje meni paremmin läpi joten en tehnyt ihan niin paljon ympyröitä. Loppuraveissa tehtiin voltteja ja Donitsi oli hyvä.

Torstaina ratsastin Donitsilla kentällä. Se oli hyvä menin sillä suoraa uraa ja tein vain muutaman ympyrän. Menin vain nopeasti käynnin ravin ja laukan läpi ja donitsi oli hyvä.

Hyppäsin Donitsilla perjantaina. Lkuun mantiin ravi puomeja kahdeksikossa, jot ka nostettiin esteiksi. Siinä Donitsi oli hidas. Sitten kahdeksikkoon liitettiin vielä kokorataleikkaalla oleva pysty. Siinä donitsi meni paremmin. Viimeisenä tehtävään liitettiin vielä suoralla oleva pieni pysty ja kokorataleikkaalla oleva este nostettiin okseriksi. Se men hyvin ja Donitsi hyppäs okserin tosi isosti.