Perjantaina olin kouluvalmennuksessa. helmi alotti vähän hitaasti, mut lähti nopeasti liikkuun aika hyvin sekä käynnissä että ravissa. Sit alotettiin väistöt uralla. Eli väistätettiin takaosaa ulos niin, että etujalat oli kokoajan uralla. Vasempaan kierrokseen se meni oikein hyvin, oikeelle jonkun verran huonommin. Ravissa meni ihan ok. Laukka mentiin niin, että tehtiin siirtymisiä laukan ja ravin välille. Se meni hyvin, tosin laukka on helmille helppo askellaji. Lauantaina Helmin kengät otettiin pois, ettei se liukastu. Se kuitenkin arkoo ilman kenkiä sen verran, että lauantaina tein vaan kevyen kaikki askellajit läpi-ratsastuksen. Se meni ihan ok. Eilen menin sileetä Taavilla ja se meni ihan ok. Alkuun tehtiin voltteja käynnissä ja ravissa. se meni aika hyvin ottaen huomioon että Taaville on vaikeeta taipuu oikein. sit tehtiin ravinhidastuksia jotka meni hyvin, paitsi että Taavi ei meinannu alkuun hidastaa. Laukka ympyrällä molempiin suuntiin meni hyvin.

 

WP_20161112_10_15_05_Pro.jpg

Emily&Belinde tarhassa.

 

WP_20161128_07_21_29_Pro.jpg

Helmi.

 

WP_20161128_07_21_34_Pro.jpg

Pimeäkuvauata.

 

vielä sen verran että teen joulukalenteriin kysymyspostauksen tai kaks, jos kysymyksiä tulee tarpeeksi. Eli kysymykset vois olla esimerkis tälläsiä:

"Mikä on sun lempihevonen?" Mut siis tää toteutuu vaan jos kysymyksiä tulee tarpeeks, eli lähettäkää vaan kommentteina kysymyksiä tänne!