Perjantai: 

seponvalppa.jpg

Alotettiin menemällä ravia isoilla ympyröillä ja suoralla uralla molempiin suuntiin. Vaikka olin kouluvalmennuksessa, menin ilman satulaa, koska mun satula siis on Ranskassa. helmi oli vähän hidas, mutta liikku muuten hyvin. Sit mentiin laukkaa ja jäätiin ympyrälle. Helmi oli laukassa hyvä. Toiseen suuntaan mentiin laukka niin, että mentiin välillä myös ravipätkiä. Helmi oli siinäkin muuten hyvä, mut jotkut nostot oli hitaita. Vikana mentiin niin, että nostettiin laukka punasen pisteen kohdalla ravista suoralla uralla. Helmi nosti alkuun hyvin, mutta alko sitten mennä väärää laukkaa. Sit vaan loppuravit, jotka meni ihan hyvin. 

 

Lauantai:

esteit%C3%A4%C3%A4.jpg

Sit olin lauantaina Taavilla estetunnilla. Mentiin alkuun mustaa kaarevaa linjaa, ensin tehtiin väliin niin paljon askelia kun pystyttiin ja sitten niin vähän askelia kun pystyttiin. Pääsin siinä hyppäämään Taavilla noin 75 cm. Sit mentiin vaan rata joka meni näin: Musta linja oikeelta mahdollisimman paljolla askelmäärällä, sininen sarja, punanen linja ja musta linja mahdollisimman vähillä askelilla. Taavi oli koko tunnin hyvä, paitsi sarjan b-osalle tuli yks kielto. Lisäks menin Helmillä normilenkin maastossa käynnissä ja ravissa.

 

Sunnuntai:

nimet%C3%B6n.jpg

Mentiin alkuun muuten ravia, mutta tehtiin toiselle pitkälle sivulle avo käynnissä. Helmi teki loppuun avot hyvin, mutta alkuun se ei meinannu tehdä avoo. Sit alettiin tehdä laukannostoja punasten pisteitten kohdalla. Ei tehty avoo, nostettiin vaan laukka. Tää meni hyvin. Sit vikana tehtiin avo ravissa ja nostettiin sen jälkeen laukka. Tää meni hyvin ja Helmi meni peräänannossa. Sit vaan lyhyet loppuravit.

 

V__15E6.jpgV__EED2.jpgV__B96A.jpg

V__1086.jpg

V__8F81.jpgV__550B.jpgV__CE66.jpg