Maanantaina päästettiin Utu, Otto, Luke ja Donitsi irti maneesiin. Utu ja Otto juoksi vaan vähän, mut Luke ja Donkku leikki oreja. Ne hyppi pystyyn pukitteli, puri toisiaan ja potki.

Olin tiistaina Bellulla tunnilla. Mentiin koko tunti puolta maneesia. Alkuun tehtiin pysähdys ennen joka kulmaa ja kulma piti kääntää ite, eikä saanut antaa seinän kääntää. Se meni hyvin. Sen jälkeenPuolet urasta ravattiin ja pysähdykset tehtiin vain tarvittaessa. Siinä Bellu oli tosi reipas. Sitten ravattiin koko ajan. Jouduin tekemään paljon pidätteitä.Sitten siirryttiin Joka sivulla käyntiin. Se oli mulle aika hankalaakun Bellu ei halunnu siirtyä käyntiin. Sitten tehtiin käynti ravi siirtyminen vaan yhdelläsivuulla ja seuraavalla sivulla nostettiinlaukka. Vasempaan kiekkaan Bellu oli super oikeelle vähän huonompi.

Olin keskiviikkona Sepon valmennuksessa Donitsilla. Alkuun mentiin ravissa paljon ympyröitä, joilla väistätettiin ulos. Oikeeseen kiekkaan ei mennyt niinkään hyvin, mut vasempaan kiekkaan Donkku oli ihan super.Sama tehtiin laukassa, mut väistön ei tarvinnu olla niin näkyvä. Laukassa se meni paremmin kun ravissa. Loppuravit meni hyvin, mut kun käveltiin löysin ohjin hevoset pelästy, kun seuraavan valmennuksen hevoset tuli maneesin portille. Donitsi teki uukkarit ja lähti laukkaan mut mä pysyin kydissä.