Eli tää on eka heppapostaus, ja tässä postauksessa on siis osa tuntsareista.

 

Kiahan Liebling

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEX

Kiahan lLiebling eli Hamppi on rauhallinen ja myös aloittelijoille sopiva Fwb-ruuna. Hamppi hyppäsi ennen 120-ratoja, mutta nykyään 16 vuotiaana se ei kinnerpattien takia hyppää ollenkaan. Hamppi on kiva myös maastossa ja ilman satulaa.

 

Ard Patrick Van Gooyum

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEX

Arttu-patu eli Ap on nyt 10v. Se on melko vahva ratsastaa joten sillä menevät vain kokeneet ratsastajat. Varsinkin hypätessä Ap on melko villi. Maastossa Ap on kiltti. Kuva on otettu Ap:n entisestä kodista, joka on Hollannissa. Oon ite menny Ap:lla kerran.

 

Belinde

WP_20150228_001.jpg

Belinde on Kwpn, niin kuin Arttu-patukin, ja myös sillä menevät vain kokeneet.  Belkun laukka on ihana ja iso ja ite tykkään sillä ratsastamisesta tosi paljon. Belkkukin on nyt 10v.

 

Otto-Ville

IMG-20151214-WA0034.jpg

Otto on shettis, ja tosi kiltti. Mun sisko kisas sillä shettisten Sm:issä, sekä koulua että esteitä. Otto tykkää hypätä, käydä maastossa ja opettaa lapsia ratsastamaan. Otto on nyt 18. Ratsastin Otolla ennen paljon, mut nyt oon iso sille.

 

Kirjonurmen Suklaadonitsi

IMG-20151121-WA0006.jpg

Toi kuva on tosi huono, mut siis Donitsi on kiltti New forest, ja oon hypänny sillä ennen Helmin tuloo 90 cm:ään asti. Myös Donkku on tosi kiltti ja sopii aloittelijoille.