Menin torstaina Eemelillä puomeja. Menin alkukäyntejä pitkään. Eemeli oli siinä hyvä. Sitten aloin ravata ympyrällä. Siinä Eemeli oli laiska. Kun aloin mennä puomeja Eemeli lähti reippaammin. Puomi jota menin oli isolla ympyrällä. Siinä sain itseni hyvin kevyeen istuntaan. Menin vielä samaa puomia laukassa ympyrällä. Siinä Eemeli olisi saanut olla reippaampi.

Perjantaina menin Donitsilla. Alkuun kun menin puomia ympyrällä, Donitsi ei oikein kuunnellut pohjetta. Toiseen kierrokseen sain sen paremmin kuulolle. Kun menin puomia laukassa, Donitsi oli vasempaan kiekkaan selvästi huonompi. Loppuun menin suoralla laukkaa ja se meni hyvin. Sain itseni laukassa kevyeen istuntaan paremmin mutten tarpeeksi.

Tänään menin Humpalla ilman satulaa. Alkuun menin ravi käynti siirtymisiä ja se oli vähän vahva ohjalle. Kun olin mennyt niitä vähän aikaa, sain Humpan hyvin ohjalle. Sitten menin Humpalla ympyrällä ja se alkoi taas vähän painaa ohjalle, joten tein muutaman käynti siirtymisen. Kun menin laukkaa menin suoralla ja ympyrällä ja se men hyvin kumpaankin suuntaan.