Kirjoitan tähän parin viime viikon ratsastuskuulumiset.

15.2. Hyppäsin Lukella. Se oli verkassa vähän laiska..Luke hyppäs kuitenkin hyvin. Lopussa luke lähti pukki laukkaa kun se pelästy iinaa.mutta mä en pudonnut. Otto ja Donitsi ja Siksak hyppäs myös. Kun oli loppu-verkka Luke oli vähän hidas.

18.2. Ratsastin Eemelillä. Eemeli oli reipas, laukassa vähän tuhma. Lopussa meni hyvin. Eemeli on vanha suokki.

19.2. Olin kouluvalmennusryhmässä. Meni muuten hyvin, mutta kantapääni menivät ylös ja Otto ei mennyt kulmiin. Valmentaja oli Seppo joka piti valmennuksen meillä. Otto oli vähän ylireipas ja kuntoon laitossa tuli vähän kiire.

20.2. Menin Otolla tunnille. Katsoin oliko Ottto valmennuksen jälkeen parempi. Otto ei ollut kovin hyvä. Otto ei oikein kuunnellut apuja. Aion saada siihen paremman kontaktin. Teimme perus asioita. Nyt ratsastamiselle jää enemmän aikaa kun on hiihtoloma!

27.2. Menin Tikillä tunnille. Se oli alussa reipas mutta se ei kuunnellut apuja kovin hyvin. Tikki oli reipas. Lopussa meni hyvin. Tikki on pieni suokki.

Eilen menin kaverini kanssa lumpalla tandemia. Meinasin kerran pudota. Tandem tarkoittaa että ratsastetaan niin että kaksi on samaan aikaan hevosen selässä ilman satulaa.

Ja viimein tämä päivä! Menin siksakilla maastoon. Liukkauden takia mentiin vain käyntiä. Siksak meni hyvin mutta kerran se pysähty. bellu kerkesi aika pitkän matkan päähän sitten Siksak lähti laukkaa sen perään. Mä en pudonnu enkä meinannut pudota.