Ensiks keron tän päivän ratsastuksesta, sitten muista tän päivän ja eilisen tallipuuhista ja sitten lopuks pari kuvaa.

 

Tänään menin sileetä satulalla. Helmi oli oikeestaan koko tunnin oikein hyvä. Alotettiin käynti väistöillä uralla molempiin suuntiin. Helmi oli oikein hyvä molempiin suuntiin, ehkä vähän parempi kun väistätettiin vasenta pohjetta. Sitten mentiin ravia ja laukkaa ja tehtiin jonkun verran ympyröitä ja voltteja. Helmi oli muuten hyvä siinäkin, mutta ravissa energiaa olis voinut olla vähän enemmän. Viimesenä tehtiin laukannostoja ravista. Mentiin harjotusravissa hidastus, pieni väistö ja nosto. Sekin meni aika hyvin, Helmi oli vähän nopee. Loppuravit meni hyvi ja Helmi meni jonkun verran peräänannossa.

 

Sitten tallipuuhia. Eilen pesin satulan ja ne suitset, joita käytin ennen sileellä ja tällä hetkellä esteillä. Sitten pesin ne harjat jotka mulla on tällä hetkellä käytössä. Tänään siivosin karsinoita, jossa ei muuten olis mitään iheellistä mutta yleensä siivoon vaan Helmin karsinan, nyt siivosin lisäks Speden, Donitsin, Oton ja Taavin karsinat. Viimesenä pesin mun kisavyön.

 

WP_20170101_19_39_04_Pro.jpg

Satula pestynä.

 

WP_20170101_13_57_01_Pro.jpg

WP_20170101_13_58_21_Pro.jpg

Näin Corfu syö päiväheiniä. Sen mielestä tuorerehu Belkun kasasta viereisestä tarhasta maistuu paremmalta kun sen omat kuivat heinät.

 

InstagramCapture_edf7fc85-a1d5-43e0-8a96

Tässä normaalimpi heiniensyömistapa.