Eli siis ensinnäkin: ei hypätty Helmin kanssa sitä metriä vielä, kun ei päästy sillon niihin aluemestaruuksiin. Mut viime muutama viikko sitten oli Kopseen junnumestaruudet, joissa olin. 

Luokka 1: Menin Taavilla 60 cm. Meni muuten hyvin, mutta tuli yks puomi alas.

Luokka  2: Helmin satula valu niin paljon eteen kun vyö ei ilmeisesti ollu tarpeeks kireellä, että Helmi pukitteli koko ajan. Tipuin sieltä maalilinjan jälkeen. Päästin uusintaan, koska se oli erikseen, ja vyö oli kiristetty, mutta yks puomi tuli siinäkin. Tää luokka oli siis korkeudeltaan 80, mutta uusinta oli 90.

Luokka 3: Junnumestaruus. Estekorkeus oli nyt 10 cm pienempi kun edellisessä luokassa, eli perusrata 70 ja uusinta 80 cm. Menin molemmat puhtaasti ja uusinnan suht nopeesti, ja voitettiin junnumestaruus.

 

Koulumestaruudet ei menny niin hyvin, tosin mun täti oli Helmillä toinen sennumestaruudessa. Menin siis Helmillä ja Taavilla. Taavin kanssa meni ihan ok, Helmillä en tehny tarpeeks hyviä teitä ja unohdin ottaa suojat pois radalle.

 

Lisäks olin Salpauksen estekisoissa. Menin pelkällä Taavilla, ja silläkin vaan 60 cm. Meni ihan hyvin, tuli siis tuplanolla ja voitettiin se luokka.

Alla linkki josta näkee mun junnumestaruusradan.

https://www.youtube.com/watch?v=R3QaRCL6tS8