Estekurssi on siis nyt ohi. Tähän kirjotan estekurssista ja tän päivän tallipuuhista. Loppuun muutama tänään otettu kuva. Ne kuvat on melko rumia siks että otin ne hämärässä.

 

1. päivä Ekana päivänä menin Helmillä. Alotettiin ravipuomitehtävällä joka meni näin: Mennään oikeeseen kiekkaan pitkää sivua, käännytään täyskaarrolle jossa on neljä puomia. Jatkeetaan vasemmassa kierroksessa diagonaali jolla oli 6 puomia.  sitten mennään melkein kierros maneesia ympäri ja alotetaan uudestaan. Sitten tehtiin niin että mentiin äskeisen tehtävän ekat puomit ja jatkettiin laukassa keskihalkasijalla olevalle innarille, jonka jälkeen mentiin täyskaarrolla ravipuomit, ja sitten joku ihmeen kaarros ja toiset ravipuomit. Viimesenä niin, että kaikkien tehtävien ekat ravipuomit laukkapuomeina, sitten se innari ja viimesenä diagonaalilla laukkapuomit.

2. päivä Menin Taavilla. Alotettiinmenemällä kolmen esteen innaria. Sitten lisättiin siihen muutaman kerran jälkeen myös okseri, jolle oli innarilta 16 m. Se meni hyvin. Sit lisättiin  tehtävään vielä diagonaalilla oleva pysty. Viimesenä kaks rataa, joita en muista.

3. päivä Menin sekä Helmillä että taavilla. Hypättiin samat tehtävät molemmilla poneilla, Helmillä vaan vähän enemmän toistoja ja isommat esteet. Koristeltiin esteet erikoisjohteilla, vesimatolla ja valkosilla tötteröillä, jotka kuuluu oikeesti kouluaitoihin. Mutta sitten tehtäviin. Ekana hypättiin pientä pystyy ympyrällä vasemmalle, sitten tehtiin pari kertaa pysty jossa oli erikoisjohteet, ja viimesenä mentiin alkuverkassa pari kertaa vesimattoeste. Sitten mentiin kaks lyhyttä rataa, jotka meni näin: Kaks estettä pitkällä sivulla kaarevalla linjalla, okseri jossa on valkoset tötsät ja sitten linja jonka toisessa estessä on vesimatto. Sit vikana mentiin kaarevalla linjalla kolme estettä, tötsäokeri, sarja ja linja, jonka tokassa osassa on vesimatto.

Tänään menin Helmillä kevyesti kaikki askellajit läpi. Ostin Helmille huovan ja turpiksen, mut turpis ei sovi Helmille.

 

WP_20161231_15_53_00_Pro.jpg

Emily, Belinde ja korjattu aita.

 

WP_20161231_15_56_48_Pro.jpg

Corfu jonka korva on kaulakappaleen sisällä.

 

WP_20161231_15_54_36_Pro.jpg

WP_20161231_15_54_47_Pro.jpg

Helmi& päiväheinien rippeet.

 

WP_20161231_15_55_16_Pro.jpg

Pieni rakas.

 

WP_20161231_15_57_01_Pro.jpg

Helmi kaukaa.