Olin tiistaina Utulla tunnilla. Alkuun tehtiin voltit molemmissa päädyissä käynnissä. Sitten toinen niistä tehtiin ravissa. Ne meni hyvin. Sitten kumpikin voltti oli ravissa mutta niiden väliin tehtiin käynti siirtyminen. Siinä Utu oli vähän turhan nopee. Sit sama mut käynti siirtymiset jäi pois jatoisen voltin jälkeen tuli laukan nosto. Se meni hyvin mut Utu vähän kuumu.

 

Hyppäsin Donitsilla keskiviikkona. Alkuun mentiin kahdeksikkoa jossa oli kaksi kohtaa joissa oli kaksi puomia. Toinen niistä piti mennä pidemmässä ja toinen lyhyemmässä ravissa. Se meni tosi hyvin. Sitten mentii suoralla olevaa estettä, jonka jälkeen piti saman linjan aikana pysäyttää. Ekaan suuntaan Donitsi oli liian hidas ja toiseen liian nopea. Sitten mentiin sama este ja jatketiin kokorataleikkaalla olevalle esteelle ja pysäytettiin. Siinä Donitsi ei halunnu pysähtä.

 

Eilen menin Netalla ilman satulaa. Alunperin mun piti mennä vain käyntiä. Alkuun kävelin molempiin suuntiin pitkin ohjin. Sitten keräsin ohjat ja aloin tehdä pysähdyksiä. Sitten Iida sanoi että voin ravata. Aloin tehdä ravi-käynti siirtymisiä. Se meni hyvin. Kun Iida sanoi että voin nostaa laukan. Yritin nostaa laukan mutta se oli hankalaa. Sain laukan nousemaan ja loppuravit mei hyvin.