Eilen menin aamulla talliin. Siivosin Helmin karsinan, ja hain Taavin sisälle, koska olin menossa ratsastamaan sillä. Herjasin ja varustin Taavin nopeesti, koska tunti oli alkamassa ja mun piti keretä ratsastamaan ennen sitä.

taavilla.jpg

Alotin alkukäyntien jälkeen menemään ravia suoralla uralla ja isoilla ympyröillä. Menin silleen tosi vähän aikaa, koska alotin menemään ravipuomeja, joita oli kahdet pitkällä sivulla. Menin sitäkin vaan vähän aikaa, ja alotin tekeen niin, että menin ravipuomit, nostin punasen pisteen kohdalla laukan ja otin raviin toisen punasen pisteen kohdella ja alotin alusta. Taavi jännitty vähän, mutta ei kuitenkaan lähteny menemään hirveen lujaa. Menin tän tietysti molempiin suuntiin, ja tein sitten suht pitkät loppuravit ilman puomeja.

 

ympyr%C3%A4%C3%A4.jpg

Sit otin Helmin sisälle ja harjasin ja varustin sen. Lähdin kävelemään kentälle ihan vähäks aikaa, ja sit koulutunti alko. Mentiin alkuun punasella ympyrällä, ja tehtiin välillä voltti. Helmi oli alkuun käynnissä ja ravissa vähän hidas, mutta liikku muuten tosi hyvin. Sit alotettiin laukannostot. Helmi nosti joka kerta, mutta ekat neljä nostoo vähän hitaasti. Vasemmalle Helmi nosti joka kerta reippaasti. lopuks mentiin vielä ympyrää niin että tehtiin joka kerrallaympyräleikkaa ja vaihdettiin siis suuntaa. Helmi meni jonkun verran peräänannossa, mutta oli silti vähän hidas. Sitten laitoin Helmille sen saaman uuden fleeceloimen ekaa kertaa päälle ja se sopi oikein hyvin. Laitoin Helmin lisäks noin 45 minuutin päästä ulos ilman loimee noin 45 minuutiks. Sit illalla vielä siivosin mun toisen tavarakaapin, jossa säilytän esim. loimia, huopia ja riimuja.

V__6051.jpgV__88A9.jpgV__6063.jpgV__3A77.jpg

V__C26D.jpgV__CFF9.jpg