Kerron nyt kaikista ratsastuksista aika lyhyesti.

Eilen menin Helmillä riimulla. Menin koko ajan pelkkää käyntiä. Alotin menemällä peruutukset kumpaankin suuntaan. Helmi oli ihan hyvä, välillä käynnissä vähän hidas. Sit menin väistöjä uralle. Helmi väisti vasemmalle tosi hyvin, oikeelle tuli muutaman kerran vähän lapa edellä.

koulutn%C3%A4%C3%A4.jpg

Eli tänään olin sitten Helmillä koulutunnilla. Mentiin alkuun niin, että päätyihin tehtiin ravissa mustat ympyrät ja pitkille sivuille käynnissä kaks loivaa kiemuraa. Helmi oli muuten hyvä mutta se ei taipunu kunnolla kulmiin. Sit mentiin pienellä ympyrällä laukkaa ja pitkät sivut ravissa ilman kiemuroita. Nyt Helmi oli hyvä ja just sopivan energinen. Sit mentiin oikeelle niin että toiseen päätyyn tehtiin voltti ja pitkille sivuille kiemurat ravissa. Helmi oli tässäkin tosi hyvä. Vikana mentiin pitkät sivut suoraan ja tehtiin käyntisiirtyminen sinisen pisteen kohdalle.

deividd.jpg

Lisäks menin Taavilla kavalettejä. Alotin menemällä tota yhtä rata poikki- tiellä olevaa kavalettiä suorakulmion muotosella tiellä. Taavi oli siinä tosi hyvä. Sit menin neliapilaa ilman yhtä estettä, mut Taavi ei silti oikein ymmärtäny ideaa. Viikeseks menin ton punasen kavaletin ympyrällä ja hyppäsin mustan kavaletin diagonaalilla. Se meni hyvin.

Ps. Osa kuvista on aika vanhoja.

 

V__1E0D.jpg

Emily klinikalla.

 

V__560B.jpg

Otto.

 

V__3E8C.jpg

Helmi ja liian iso riimu.

 

V__AE8F.jpg

Sisarukset samalla heinäkasalla.

 

V__F1EE.jpg

Kissa loimien päällä.

 

V__4EDB.jpg

Mymmeli.

 

V__AA89.jpg

Helmi.